Bezoek het groenste snoepje van vlaanderen

Teambuilding

 

Gelegen aan een prachtig water, omringd door groene bossen met op korte afstand allerhande activiteiten (blote voetenpad, National Park de Hoge Kempen, fietsroute netwerk, maneges,…) maken dat VVW Zutendaal de geschikte partner is voor al uw teambuildings.

Het standaardpakket is de Expeditie Robinson. Hieronder vindt u meer informatie. Rond deze bouwsteen kan u naar eigen wens en budget uw dag of meerdere dagen plannen. Wenst u er een bezoek aan het Blote voetenpad of een lunch aan te koppelen? Geen enkel probleem! Wij zorgen ervoor dat u en uw team zich enkel dient bezig te houden met opdrachten, de rest doen wij… Gelieve ons te contacteren voor een offerte op maat! U kan hier deze informatie downloaden in pdf formaat.

 

Survival Experience Expeditie Robinson

Beleef je eigen ‘expeditie robinson’……
Kom met je groep naar onze prachtige locatie in Zutendaal. de groep wordt er in verschillende teams verdeeld en dan start een spannende avontuurlijke strijd voor de survival trofee!
Welk team bezit de beste survival skills? Opdrachten variëren van primitief vuur maken tot GPS dropping, Schattenjacht, labyrint, puzzels, oriëntatie, de watertest, …
Kortom een spannende en avontuurlijke strijd tussen de teams. Snelheid, teamwork, communicatie, vertrouwen, doorzettingsvermogen en thinking out of the box vormen de sleutelfactoren tot succes.

 

Survival Expeditie Robinson Groepsprijs
tot 20 personen € 650
21 tot 30 personen € 900
31 tot 40 personen € 1100
41 tot 50 personen € 1300
51 tot 60 personen € 1450
61 tot 70 personen € 1600
71 tot 80 personen € 1750

pic11

 • Survival Experience Expeditie Robinson Kids +- 2,5uur

Een voor of namiddagvullend evenement waarbij de “kids” in verschillende teams in de natuur op zoek gaan naar een verborgen kluis! In deze kluis zitten alle aanwijzingen waarmee je een schatkist kan vinden!

Belangrijke beslissingen moeten door het team genomen worden en een competitieve geest en een strategische planning zijn van het grootste belang. Daarbij worden ze desgewenst geholpen door het “operation center” dat in geval van nood gecontacteerd kan worden met een zender. Maar opgelet! Dit kan je team kostbare tijd kosten!

Zorg dat de code van de kluis eerst in handen valt van jouw team en probeer deze dan te kraken met al je gevonden aanwijzingen….Eerst komt iedereen naar een afgesproken locatie waar de briefing plaats heeft. Ieder team ontvangt zijn “mission briefing” en “electronic survival kit” bestaande uit 2 handheld gps toestellen, een zender en satellietkaart van de omgeving.(toestellen geschikt voor kinderen). Ieder team zal een team leider, navigator en een doodshoofd-spotter aanduiden. De navigator en spotter krijgen elk een handheld gps toestel. Er zal ook een communicator aangeduid worden die in contact staat met het operation center, Oc.

Na de briefing starten de teams met hun zoektocht naar de cijfercombinatie om de kluis te openen. Je kan deze cijfercombinatie vinden door codes te kraken, plaatsen te lokaliseren waar info verborgen ligt en verborgen aanwijzingen te vinden. Dan bekom je alle nodige info die je naar de cijfercombinatie van de kluis zal leiden. Maar…….. laat je ook niet spotten door de andere teams in de buurt! Werk low profile en verraad geen gevonden tips! Door alle vergaarde info samen te leggen wordt het mysterie stukje per stukje ontsluierd. Als een team de cijfercombinatie van de kluis gevonden heeft begint de laatste opdracht, en misschien wel de belangrijkste……het zoeken van de schatkist.

Ook mogelijkheid om achteraf een pannekoek te nuttigen (max 3 pannenkoeken per persoon, incluief confituur, suiker en een drankje à 7,5€ per persoon.

 

Prijzen Survival Experience Expeditie Robinson Kids

 

Survival Expeditie Robinson Kids Groepsprijs
tot 10 personen 250€
11 tot 20 personen 300€
21 tot 30 personen 350€

Geleid Bezoek aan het Blotevoetenpad Zutendaal

Een 1,5 uur  durende wandeling mits eigen vervoer (Basic) of  een 3 uur durende rondleiding met gids inclusief Blote voetenpad en Entomopolis (Medium) ofwel een combinatie met de fiets van de surfplas naar de Lieteberg (Large) .

Geef dan je voeten de vrijheid en kom in Zutendaal proeven van het eerste blotevoetenpad van Vlaanderen.
Voel met je zintuigen èn je voeten de bijzondere prikkels van hout, stenen, boomsnippers, gras, leem en water op een gecontroleerd parcours dat enkel toegankelijk is op blote voeten. Voel koud en warm, vochtig en droog, aangenaam, opwekkend en prikkelend op een route van bijna 2 km in de Lieteberg.

Prijzen Blote voetenpad Basic

 

Blote voetenpad Basic

Groepsprijs
Per persoon 4€

Prijzen Blote voetenpad Medium

 

Blote voetenpad Medium*

Groepsprijs
Per persoon 7€

*Gids vanaf 20 personen  à 30€

Prijzen Blote voetenpad Large

 

Blote voetenpad Large* Groepsprijs
Per persoon 20€

*Huur fiets + inkomticket Blote voetenpad

BLOTEVOETENPAD

Geleid bezoek aan het Nationaal Park de Hoge Kempen

Een bezoek van ongeveer 2 uur al wandelend of al fietsend 3 uur aan het Nationaal Park Hoge Kempen, natuur in al haar glorie!  Uitgestrekte dennenbossen worden afgewisseld met paarsbloeiende heide, grote waterplassen getuigen van grind- en zandwinning, hoge toppen bieden grootse vergezichten, …. In dit natuurlijke decor leven tal van zeldzame en bijzondere dieren.

Iedereen is welkom om hier eindeloos te ontspannen: wandelen, fietsen, … of gewoon zorgeloos te genieten van al dit moois. Het Nationaal Park Hoge Kempen zal dan ook vast en zeker jou betoveren.  Onder de indruk? Breng eens een bezoekje aan het Nationaal Park en treed zelf in het spoor van de natuur onder leiding van een park Ranger…

 

Nationaal Park*

Groepsprijs
Per persoon 4€

*Ranger (gids) inbegrepen

Nationaal Park met fiets* Groepsprijs
Per persoon 25€

*Huur fiets + Ranger (gids)

NATIONAAL-PARK

Geleide Mountainbike / fietstocht

Deze tocht kan op maat gepland worden tussen 1,5 uur en 3 uur.
Verken de bosrijke omgeving en maak kennis met het groenste snoepje van Vlaanderen. Fiets langs lang vergeten paadjes, geniet van het uitzicht en de rust. U krijgt een kaart mee van de omgeving met de mooiste plekjes. Indien gewenst kan dit ook uitgebreid of gecombineerd worden met de Survival Expedition. Dan wordt deze mountainbike tocht een zoektocht langs monumenten, bezienswaardigheden waar u op zoek moet gaan naar verborgen tekens.

 

Mountainbike/ fiets tocht*

Groepsprijs
Per persoon 15€

 

Mountainbike/fiets zoektocht* Groepsprijs
Per persoon 20€

*Huur fiets inbegrepen

FIETSEN

Eten & drinken

Wanneer u wenst kan er op de locatie ook een ontbijt of lunch genuttigd worden. Bij aankomst kan een kop koffie en een royaal ontbijt de innerlijke mens versterken alvorens aan uw teambuilding te beginnen.

Ook een lunch ’s middags of diner ’s avonds kan voorzien worden. Hier zijn tal van mogelijkheden, van een koud buffetje tot een pasta. De keuze is aan u.

Ontbijt

 • Standaard ontbijt  (7.50 € per persoon)

Ontbijt met o.a. een scala van verse koffiekoeken (croissants, chocobroodjes,…)  Verse koffie, fruitsap of thee zijn ook inbegrepen.

 • Luxe ontbijt  (15,00 € per persoon)

Royaal ontbijt met o.a. een scala van verse broodjes, croissants, chocobroodjes,… Diverse soorten beleg, confituur,… Verse koffie, fruitsap of thee zijn ook inbegrepen.

Lunch / dinner

 • Broodjeslunch (12,50 € per persoon)

De broodjeslunch bestaat uit diverse soorten broodjes die u kan beleggen met diverse soorten vers beleg, confituur,… Ook is er de mogelijkheid om een lekkere kom dampende soep te eten. Koffie en thee zijn inbegrepen in de prijs.

 • Koud buffet (25,00 € per persoon)

Geniet op de middag of als afsluiter, met een fantastisch uitzicht op ons water, van een luxe koud buffet met o.a. cavaillon met parmaham, gehaktballetjes, gerookte zalm, gevulde tomaat met garnaaltjes, kippenonderboutjes, rosbief, scampi’s, vakensgebraad, aardappelsalade, noedelsalade, assortiment rauwkost en stokbrood. 2 frisdranken zijn inbegrepen.

 • Italiaans buffet (25,00 € per persoon)

Dit overheerlijk buffet omvat o.a. spirelli met beenham, tomaat & basilicum, spirelli met ruccola, zongedroogde tomaten & konngsolijven, vlinderpasta met Italiaanse vinaigrette & rode pesto, chorizoworst, Italiaanse frikandellenkoek, kip met pesto, serranoham, stoffel sorpresa (salami), vitello tonato, assortiment Italiaanse broodjes, uitgebreid assortiment rauwkost, aangepaste sauzen. 2 frisdranken zijn inbegrepen.

 • BBQ (25,00 € per persoon)

Niets zo leuk als een echte Robinson vlees van de grill nemen en heerlijk genieten. Een heerlijk bbq buffet met o.a. 3 heerlijkse stukjes vlees, aardappelsalade, gemengde salade, gevulde eitjes met rijst, komkommer in vinaigrette, koolsalade, pastasalade, tomaten in vinaigrette, vers geraspte worteltjes, verse watermeloen, stokbrood. Voor de sauzen heeft u de keuze uit cocktailsaus,provencaalse saus en tartaarsaus. 2 Frisdranken zijn inbegrepen

 • A la carte

Als u uw teambuilding wil afsluiten met een gezellig etentje om na te genieten van alles wat u beleefd en ervaren heeft dan stellen we u met plezier een diner voor in ‘De Kristallijn”. Het is een ware belevenis om bij “De Kristalijn” te dineren. Het harmonieuze restaurant heeft rondom grote ramen die u in alle seizoenen vanaf elke tafel een verbluffend uitzicht bieden. Bij mooi weer kunnen de ramen per tafel opengezet worden waardoor u zich midden in de natuur waant. Alle tafels hebben ook zicht op de open keuken waar de chef en zijn equipe elke dag weer met kersverse producten voor het allerbeste gaan. U kan via onderstaande link de menukaart raadplegen en aan ons doorgeven. Bij grotere groepen (>10 personen) gelieve te kiezen voor een menu.

http://www.dekristalijn.be/menukaart/

Overnachten

Wenst u van uw teambuilding een meerdaags event te maken dan kunnen we u met veel plezier een overnachting in Hotel Stiemerheide aanbevelen. Het hotel heeft 70 kamers. Dit sfeervolle hotel, uniek gelegen in de Limburgse Kempen, grenzend aan het Maasland is eind jaren ‘80 in de Engelse cottage stijl gebouwd. Als één van de belangrijkste toegangspoorten van het Nationaal Park Hoge Kempen is het gastvrije hotel een oord waar het goed vertoeven is.

Het genereuze panorama over het 18-holes golfterrein “Spiegelven”aangrenzend en het landschap creëren een elegante landelijke sfeer. De omgeving nodigt uit tot tal van natuuruitstappen, fietstochten en momenten van pure rust temidden van de ongerepte natuur.

Prijs is 100€ per nacht per persoon inclusief het ontbijtbuffet.

 • Seminaries

Tevens kan u van deze locatie ook gebruik maken om uw teambuilding te koppelen aan een seminarie, vorming,…   Met 8 vergaderzalen (5-300 personen) én zijn strategische ligging, is Hotel Stiemerheide de uitgelezen locatie voor uw dag- of residentieel seminarie.

 • Goede bereikbaarheid (800m van de op- en afrit E314, Antwerpen-Brussel-Heerlen-Aken).
 • Vrij toegankelijke en videobewaakte parking
 • Uw vergaderruimte kan naar keuze worden opgesteld. De zaal is standaard steeds voorzien van projectiescherm en beamer, schrijfbenodigdheden, flipover met stiften, mineraalwaters en meetingmints.
 • Business-office met internet, e-mail, fax, laptopaansluitingen en telefoon staan ter uwer beschikking.
 • Gratis Wireless Internet Acces (wifi) in de vergaderzalen
 • Secretariaatsondersteuning zoals telefax, fotokopiëren …,
 • Vrij gebruik van prachtig overdekt zwembad, sauna en snooker

Prijzen op aanvraag, minimaal 10 deelnemers.

 

Transport

Indien u wenst, kan er transport geregeld worden voor de verplaatsingen zodat u zich geen zorgen moet maken over de logistieke implicaties.

Prijzen op aanvraag.

Voor bijkomende info: info@vvwz.be of 0471/125.108